Güncel Haberler

Beşiktaş, Tecrübeli Guard ile Anlaşmak Üzere!

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Beşiktaş, guard rotasyonunu tecrübeli bir isimle güçlendirmeye hazırlanıyor.

Son olarak İTÜ forması ile izlediğimiz Mehmet Yağmur ile Sports TV’nin haberine göre büyük ölçüde anlaştılar.

33 yaşındaki oyun kurucu geçen sezon İTÜ ile BSL sahnesinde 22 maçta 6.7 sayı, 2.6 ribaund, 4.4 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Kariyerinin erken döneminde 4 sezon Pınar Karşıyaka forması giyen Yağmur, sonrasında siyah beyazlı ekibin yolunu tutmuş ve 2 farklı dönemde toplam 3 sezon Beşiktaş formasını giymişti.

Bu iki takım dışında kariyeri boyunca Tofaş, Olin Edirne, Darüşşafaka, Türk Telekom, Galatasaray ve İBB formaları da giymiş olan tecrübeli oyun kurucunun genç bir kadro olan Beşiktaş’a kaliteli karakteri ağabeylik etmesi, tecrübesi ile onlara liderlik etmesi bekleniyor. Özetle koç Bıyıktay’ın saha içindeki gözü kulağı olacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …