Güncel Haberler

Eddie: “Fenerbahçe Formasıyla Birlikte Gelen Beklentilerin Farkındayım.”

Fenerbahçe Beko‘nun yeni transferlerinden biri olan, keskin şutör Jarell Eddie, beIN Sports ile detaylı bir röportaj gerçekleştirdi.

Koç Kokoskov’un yeni Fenerbahçe Beko‘sunda önemli bir rol oynayacak Birleşik Amerikalı şutörün röportajından öne çıkan başlıklar:

Fenerbahçe Beko’yla imzalaması

Buraya imza atmak benim için bir hayalin gerçekleşmesiydi. Her zaman EuroLeague oynamak istemişimdir. Bu seviyede, bu kulüpte oynayacak olmak harikaydı. Her şey çabuk ilerledi.

Oyun yapısı

Şu an Avrupa’daki 3. sezonum ve 4 numarada oynuyorum. Biliyorum bu pozisyon için fiziğim küçük ama savaşmak istiyorum. Kendimden uzun oyunculara karşı mücadele etmek…

Igor Kokoskov

Koç müthiş biri, onu seviyorum. Çok destekleyici biri, her konuda çok destekliyor. Bize şu an çok fazla yüklendiğini biliyor ama bizim gerekli yere ulaşmamız için olabildiğince anlayışlı olmaya çalışıyor. Oynamak istediği basketbolu seviyorum.

Fenerbahçe Beko taraftarı

Fenerbahçe formasıyla birlikte gelen beklentilerin farkındayım. Taraftarın müthiş olduğunu biliyorum. Buradaki atmosferin çılgınca olduğunu biliyorum. Avrupa’daki en iyi atmosfer. Bunlarla birlikte bir beklenti oluşuyor.

De Colo’yla olan iletişimi

Nando’yla ilgili dikkatimi çeken ilk şey idmanlarda ne kadar çok liderlik yaptığı. Her zaman oyuncularla konuşuyor ve onlara bilgi vermeye çalışıyor.

Çünkü gerçekten çok akıllı, basketbol sahasında inanılmaz zeki ve sürekli benimle konuşup bana tavsiye vermeye çalışıyor. Bu benim EuroLeague’deki ilk sezonum o yüzden hep konuşuyor ve olman gereken yere ulaşman için seni itiyor.

Nando’yla ilgili ilk izlenimim, idmandaydık ve ilk kez birlikte oynuyorduk. Daha ilk oyunda pick&roll oyununda topu belinden geçirip Jan’a yukarı doğru pas attı. Hayrete düştüm, hiç böylesini görmemiştim. Öylesine etkilenmiştim ki…

Jan Vesely

Nando’dan farklı bir yaklaşımı var. Nando daha sessiz. Jan da çok konuşkan ve oyunu biliyor, akıllıca oynamayı. Önceden oynadığım oyunculara göre oyunu okumayı daha iyi biliyor. Birlikte oynamak için sabırsızlandığım harika bir başka oyuncu.

Hedefleri

Hedef kazanmak. Hedef her zaman kazanmak. Kazanabildiğiniz kadar maç, şampiyonluk ya da kupa kazanmak. Hep kazanmak. Çıkıp iyi maçlar oynamak ve Fenerbahçe’yi elimizden geldiğince iyi temsil etmek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …