Güncel Haberler

Pandemi, İsrail’de Basketbolu Yeniden Durdurdu!

İsrail’de pandemi nedeniyle tüm spor organizasyonlarına ara verildi!

İsrail Winner Ligi Kupası‘nda 26 Eylül Cumartesi günü Maccabi Tel Aviv ile Hapoel Haifa ve Hapoel Holon ve Galil Gilboa arasında oynanması planlanan çeyrek final maçları Winner Ligi yönetimi tarafından yapılan açıklamayla ileri bir tarihe ertelendi.

Diğer taraftan 24 Eylül Perşembe günü oynanacak, Maccabi Rishon-Maccabi Haifa ve Hapoel Jerusalem-Hapoel Eilat çeyrek final maçları ise plana göre oynanacak.

Sports Rabbi’nin haberine göre İsrail hükümeti 25 Eylül Cuma gününyle beraber tüm yerel spor organizasyonlarını durduruyor. Öte yandan Hapoel Jerusalem ise FIBA Şampiyonlar Ligi Final 8 turnuvası için 1-4 Ekim tarihleri arasında Atina’da olacak.

Maccabi Tel Aviv ise 1 Ekim Perşembe günü Alba Berlin’i konuk edeceği maçta Turkish Airlines Euroleague sezona başlamış olacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.