Güncel Haberler

Daçka, Gulley’nin Operasyon Geçirdiğini Açıkladı

Hazırlık döneminin şanssız takımlarından biri olan Darüşşafaka Tekfen‘de TÜBAD turnuvasında sakatlanan Jarmar Gulley‘nin durumu belli oldu.

Daçka yaptığı açıklamayla Birleşik Amerikalı forvetin dizinden başarılı bir ameliyat geçirdiğini, yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalacağını belirtti.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekildeydi:

18 Eylül 2020 Cuma günü Tübad Turnuvası’nda Anadolu Efes ile oynanan maçta sakatlık yaşayan oyuncumuz Jarmar Gulley, bugün sağlık sponsorluğumuzu da üstlenen Acıbadem Maslak Hastanesi’nde başarılı bir sağ diz menisküs ve kıkırdak ameliyatı geçirmiştir.

Yaklaşık 4 ay sonra yeniden takımla birlikte antrenmanlara başlaması öngörülen oyuncumuz Jarmar Gulley’e geçmiş olsun diyor, bir an önce sahalara dönmesini diliyoruz.

Atletizmi, güçlü fiziği ve çok yönlü oyunuyla yeni sezonda heyecanla izlemeyi beklediğimiz isimlerden biriydi. Ayrıca Daçka’ya da oyunun iki alanında ciddi güç katıyordu. Kariyerinde bir sonraki seviyeye çıkmak için hazır görünen bir isimdi ve bana göre bu sezon etkili bir performans sergileyip Euroleague sahnesine adım atabilme potansiyeline sahipti. Sezonun başlamasına sayılı günler kala koç Ernak ve ekibinin onun yerini doldurabilecek bir isim bulması hayli zor olacak.

Tecrübeli oyuncuya ve Daçka’ya Basket Servisi olarak bizler de acil şifalar diliyoruz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …