Güncel Haberler

Simon: “35 Yaşındayım Ama Her Gün Kendimi Geliştirmeye Çalışıyorum.”

Anadolu Efes‘in basın mensupları bile organize ettiği dijital medya buluşmalarının konuğu olan Krunoslav Simon, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Anadolu Efes‘in Hırvat forvetininin sorulara verdiği yanıtlar şu şekildeydi:

  • 35 yaşındayım ama her gün kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Bu seviyelerde oynayamadığıma inandığım gün basketbolu bırakırım. Ayrıca takım olarak benim oyun tarzıma çok uygun basketbol oynuyoruz.
  • Şampiyonluğun en önemli favorilerinden biriyken salgınla karşılaştık. Çok hazırdık. Ama yapacak bir şey yok. Ben de kişisel olarak en iyi sezonumu geçiriyordum.
  • Böylesine üst düzey oyuncularla oynamak benim de hayatımı kolaylaştırıyor. Shane, Vasiliye, Byrant gibi oyuncular varken kötü performans sergilemek mümkün değil. Rakipler Shane’e odaklandıkları için sadece benim değil, bütün takımın işi kolaylaşıyor.
  • Euroleague’de Diamantidis’e karşı oynamak zor zordu. Will Clyburn de beni en çok zorlayan oyunculardan biri.
  • Evde olmayı çok seven bir insan değilim. Pandemi döneminde çocuklarımla birlikte vakit geçirmek güzeldi ancak eve kapandığımız süre uzayınca evde delirmeye başladık.
  • Futbolu çok seviyorum ve Türkiye de dahil birçok ligi takip ediyorum.
  • Ne çok hızlıyım, ne çok sıçrıyorum, ne de çok güçlüyüm ama yıllar içerisinde geliştirdiklerimle iyi savunma yapabiliyorum. Aklınızı, zekanızı kullanarak zayıf yönlerinizi örtebilirsiniz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …