Güncel Haberler

NBA’de Sezonun Çaylak Karmaları Seçildi

NBA‘de 2019-20 sezonunun Çaylak Karmaları seçildi.

Oyuncuların pandemi nedeniyle ara verilen ligde, 11 Mart’a kadar sergilediği performanslar baz alınarak 100 spor yazarı ve TV yorumcusunun yaptığı oylamanın sonuçlarına göre birinci karma ve ikinci karma açıklandı.

Oylama sonucunda en çok puanı alan isim Miami Heat‘in guardı Kendrick Nunn (197 puan, 98 birinci karma oyu) oldu. Onun dışında Birinci Karma’da yer alan isimler Ja Morant (Memphis Grizzlies), Brandon Clarke (Memphis Grizzlies), Zion Williamson (New Orleans Pelicans) ve Eric Paschall (Golden State Warriors) oldular.

Oyuncular birinci karma için seçildikleri her oy için 2 puan, ikinci karma için seçildikleri her oy için 2 puan aldılar.

Oylama sonuçlarına göre oluşan Birinci Karma ve İkinci Karma şu şekildeydi:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …