Güncel Haberler

RESMİ: NBA Draft Gecesinin Tarihini Değiştirdi

Pandemi, NBA yönetiminin planlarını ertelemesine neden olmaya devam ediyor.

Yapılan resmi açıklamaya göre 16 Ekim’de yapılması planlanan Draft gecesi 18 Kasım gününe ertelendi. NBA’daki takım sahipleri Ekim’de yapılacak bir Draft gecesinde maaş sınırlamaları ile ilgili yeterli bilgiye sahip olamayacakları için ellerindeki seçim haklarını kullanarak ya da seçtikleri oyuncuları kullanarak takas yapmakta zorlanacaklarını belirtmişlerdi.

Tabi bu ertelemeyle beraber 18 Ekim’de başlaması planlanan Serbest Oyuncu Transfer Dönemi’nin de 20 Kasım’a kaydırılması şart olacak. Bu yapılacak takvim değişikliği sadece ABD piyasasını değil Avrupa piyasasını da ciddi şekilde etkileyecek. Çünkü halihazırda bir çok oyuncu serbest oyuncu transfer döneminin başlamasını bekliyordu Avrupa’da.

Bakalım bu haberin ardından Ekim ayındaki serbest oyuncu piyasasını bekleyen ve NBA kontratı kapmak isteyen Avrupa’daki oyuncuların yeni planı ne olacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …