Güncel Haberler

Denver, Clippers’ı Evine Gönderip Adını Konferans Finaline Yazdırdı!

NBA Batı Konferansı yarı final serisi 7. ve son maçında Denver Nuggets, şampiyonluk favorilerinden biri olarak gösterilen Los Angeles Clippers‘ı etkili savunması eşliğinde 104-89’luk skorla yenerek adını konferans finaline yazdırdı ve Lakers’ın rakibi oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Denver ikinci yarıda yaptığı etkili savunmayla rakibini sahadan sildi. 50. yaş gününü kutlayan koç Mike Malone da unutulmaz bir hediye almış oldu bu sonuçla. Clippers cephesinde çok şey beklenen iki yıldız Leonard ve George son çeyrekte sayı üretemediler. Clippers kulüp tarihindeki 7. konferans yarı finalini de kaybederken, tarihinde ilk kez konferans finali oynama şansını da 7. maçta elden kaçırmış oldu.

Denver’da Jamal Murray 40 sayı (6-13 3sayı), 4 ribaund, 5 asist ile en skorer isim olurken, Nikola Jokic 16 sayı, 22 ribaund, 13 asist, 2 top çalma, 3 blok ile müthiş bir triple-double performansı sergiledi. Jerami Grant ile Garry Harris de yıldız ikiliy, 14 sayı ile desteklediler.

Clippers cephesinde ise Montrezl Harrell 20 sayı, 3 ribaund, Kawhi Leonard 14 sayı, 6 ribaund, 6 asist, 2 top çalma, Patrick Beverley 11 sayı, 5 ribaund, 6 asist, 3 top çalma ve JaMycal Green 11 sayı, 6 ribaund ile direnmeye çalışan isimler oldular.

1.MAÇIN ÖZETİ:

2.DENVER’IN SOYUNMA ODASI KUTLAMALARI:

https://youtu.be/_O0590KQ1io

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …