Güncel Haberler

RESMİ: Carrington, Kısa Baskonia Macerasının Ardından Monaco ile Anlaştı

Yeni sezonda da 7DAYS EuroCup‘da mücadele edecek olan Fransa JeepElite Pro A‘nın güçlü ekiplerinden AS Monaco, guard rotasyonuna önemli bir takviye yaptı.

Yaz döneminde Euroleague ekiplerinden TD Systems Baskonia ile anlaşan ancak sonrasında hiç resmi maça çıkamadan karşılıklı anlaşarka kontratı feshedilen Khadeen Carrington‘ın yeni rotası Fransız ekibi oldu.

Neden Baskonia’dan ayrıldığına dair haberimi BURADA bulabilirsiniz.

1.93 metre boyunda olan 24 yaşındaki solak oyuncu, BBL sahnesinde takımını finale taşırken 21 maçta ortalama 29.1 dakika süre alırken 17.2 sayı, %42.3 3sayı, 4.0 ribaund, 3.3 asist, 13.8 verimlilik puanı gibi dikkat çekici istatistiklere imza atmıştı.

Birleşik Amerikalı guard hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Pierria Henry Doping İhlali Nedeniyle Dört Yıl Men Cezası Aldı!

Pierria Henry, büyük olasılıkla sahte doping numunesi kullanarak yasaklı bir yöntem kullandığı gerekçesiyle 48 ay …