Güncel Haberler

Euroleague, Pandemi Süresince Tarafsız Saha Formülünü Kullanacak

Turkish Airlines Euroleague yönetimi Ekim ayında başlayacak olan ve büyük olasılıkla pandemi önlemlerinin gölgesinde devam edecek sezonun en sağlıklı şekilde ilerleyebilmesi adına kulüplerle sürekli iletişim halinda.

Sezonun pandemi gündemiyle başlamasına dair detaylı bir protokol hazırlayan yönetim, çıkabilecek ulaşım kısıtlamalarına dair de yapılacak uygulamayı belirledi. Buna göre, eğer deplasman takımının ülkeye giriş izni yoksa öncelikle karşılaşmanın tarihinde değişikliğe gidilecek, ancak sorun devam ederse karşılaşmanın tarafsız bir sahada, uygun bir ülkede oynanması sağlanacak. Eğer takımlardan biri belirlenen tarafsız ülkedeki bu maça gitmeyecek olursa hükmen mağlup sayılacak ve 1 puanı da silinecek ceza olarak.

Ayrıca bir takım yolculuk kısıtlaması olmamasına rağmen iki kez deplasman maçına çıkmazsa ligden ihraç edilecek.

Bu kararlar alındığı sırada İsrail’de 3 hafta sokağa çıkma yasağı ilan edildiği için Maccabi Tel Aviv’in durumu ise merak edilen konular arasında yer alıyor…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …