Güncel Haberler

İDDİA: Campazzo’nun Yeni Rotasının Minnesota Olması Bekleniyor!

Real Madrid‘in yıldız guardı Facundo Campazzo‘nun NBA‘e gitmesine kesin gözüyle bakılıyor artık ve bu nedenle yeni rotasının hangi NBA takımı olacağı merak konusu.

Real Madrid ile beraber İspanya’da sezonun ilk kupasını, Süper Kupa’yı kazandı ve bu zafere üst üste 3. kez ulaşmayı başardı. Arjantinli guard da ezeli rakipleri Barça karşısında ayakta alkışlanmayı hakeden bir performans sergiledi ve maçın da MVP’si seçildi zaten.

Galibiyeti ve kupayı Real’e getiren basketin de sahibi olan Campazzo’nun İspanyol devindeki günleri artık kısıtlı. Yakın zamanda bir NBA takımı ile sözleşme yapması bekleniyor ki kulüple yapılan anlaşmaya göre Arjantinli oyuncu halihazırda aldığı maaşını bonservis bedeli olarak ödemeye başladı bile.

Marca’nın iddiasına göre NBA’de serbest oyuncu piyasası açılınca (şuan için 18 Ekim ama Kasım’a ertelenmesi gündemde) gitmesi en muhtemel ekip Minnesota Timberwolves. Eski Arjantinli yıldız Prigioni’nin da asistan koç olarak görev aldığı Wolves’un kadrosunda tek görünen oyun kurucu D’Angelo Russell, bu nedenle de Campazzo için uygun bir hareket alanı olacaktır.

Haberde yer alan bir iddia ise J.J. Barea ile yollarını ayırması beklenen Dallas Mavericks ve NBA’deki en başarılı Arjantinli olan Ginobili’nin takımı San Antonio Spurs’ün de Campazzo’nun diğer talipleri olacakları yönünde.

Ayrıca Marca’ya göre Real Madrid, Campazzo’nun ayrılmasının ardından bir guard transferi yapacak ki bu da yeterli olmayabilir çünkü diğer Arjantinli, Gabriel Deck’in de NBA’e gitmesi gündemde.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …