Güncel Haberler

Lebron: “Ben Bir Kazananım, Bu Sorumluluğu En Üst Düzeyde Alıyorum.”

Lebron James, Cleveland ve Miami’de elde ettiği başarıların ardından Los Angeles Lakers‘a transfer olmasıyla beraber omuzların binen ekstra yükten ve sorumluluktan bahsetti.

Lebron, Lakers’ın yıllar sonra konferans finaline çıkmasıyla ilgili zaten beklentisinin ve hedefinin bu yönde olduğunu belirtti. Lebron’un Lakers’daki ilk sezonunda bu başarı gelmemiş olsa da Davis’in takıma eklenmesiyle hedefin şampiyonluk olduğu bir gerçekti, Kral da kendisinden beklentilerin ve sorumluluğunun farkında:

Ben bir kazananım. Her zaman öyleydim. Bir takıma katılmaya karar verirken adımın, itibarımın ve ligde neler yaptığımın bilincindeyim. Bu kazanmakla beraber gelir. Bu sorumluluğu en üst düzeyde alıyorum. Laker sadakatini ve son 10 yılda neler yaşadıklarını anlıyorum. Playofflara kalmamak, şampiyonluk yarışında olmamak ya da her ne olursa olsun. Bu sorumluluğu aldım.

Eurohoops

35 yaşındaki tecrübeli süper yıldız Houston serisi boyunca önemli bir performans ortaya koyarken son maçta da takımıns 29 sayıyla katkı vermişti. Ayrıca seri boyunca yaptığı savunma ve müthiş bloklarıyla Houston’ın hücum düzenini bozan temel etkendi tartışmasız.

Lakers’ın konferans finalindeki rakibi Clippers – Nuggets serisinin galibi olacak. Halihazırda Clippers seride 3-2 önde.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …