Güncel Haberler

Galatasaray’da Covid-19 Alarmı!

Maalesef Galatasaray Doğa Sigorta‘nın bir oyuncusunun Covid-19 testi pozitif çıktığı açıklandı.

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada bir oyuncunun testinin pozitif çıktığı iki oyuncunun da izolasyonda olduğu belirtildi.

İşte kulüpten yapılan açıklamada yer alan ifadeler:

Galatasaray Doğa Sigorta Erkek Basketbol Takımı oyuncuları, teknik kadro, performans, sağlık ve idari kadrolarındaki çalışanlarımız için 9 Eylül Çarşamba günü Antalya’da yapılan Covid-19 PCR testleri sonrası bir oyuncumuzun sonucunun pozitif olduğu tespit edilmiştir.

Oyuncumuz, takımımızın Antalya kampından ayrılarak izole edilmiş şekilde İstanbul’a gönderilmiştir. Oyuncumuzun tedavi ve izolasyon süreci başlamıştır.

Testi pozitif çıkan oyuncumuzla birlikte iki oyuncumuz da izolasyon sürecine başlanması amacıyla İstanbul’a geri dönmüştür.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Basket Servisi olarak biz de bahsi geçen oyuncuya acil şifalar diliyoruz. Umarız en kısa zamanda sağlığına kavuşarak yeni sezon hazırlıkları için takımına katılır.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …