Güncel Haberler

Clippers, Yorgun Denver’ı Rahat Yenerek Serideki Üstünlüğünü Perçinledi

NBA Batı Konferansı yarı final serisi 4. maçında Los Angeles Clippers, rakibi Denver Nuggets‘ı 96-85’lik skorla geçerek seride 3-1 üstünlüğü elde etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Clippers’da Kawhi Leonard 30 sayı, 11 ribaund, 9 asist, 4 top çalma, 2 blok ile triple-double’la flört etti. Montrezl Harrell 15 sayı, 2 ribaund, Lou Williams 12 sayı, 3 asist ve Ivica Zubac 11 sayı, 9 ribaund, 2 blok ile ona destek olan isimler oldular.

Nuggets cephesinde ise Nikola Jokic 26 sayı, 11 ribaund, 6 asist ile öne çıkarken, Jamal Murray 18 sayı, 4 ribaund, 7 asist ve Michael Porter Jr. 15 sayı, 6 ribaund ile direnmeye çalışan isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=KjRr0_jJw24

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …