Güncel Haberler

Lakers, Houston’ı Üst Üste İkinci Kez Yenerek Seride Öne Geçti

NBA Batı Konferansı yarı final serisi 3. maçında Los Angeles Lakers, rakibi Houston Rockets‘ı 112-102’lik skorla yine yendi ve seride 2-1 öne geçti.

Maçın önemli anektotu ise Lakers’ın savunmasıydı; ikinci yarıda Rockets’ı sadece 38 sayıda tutmayı başardılar.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Lebron bu galibiyetle beraber play-off’lardaki galibiyet sayısını 162’ye yükseltti ve Derrik Fisher’ı (161) geçerek bu alanda zirveye yerleşti.

Lakers’da Lebron James 36 sayı (4-9 3sayı), 7 ribaund, 5 asist, 4 blok ile etkili olurken, Anthony Davis 26 sayı, 15 ribaund, 6 asist ve Rajon Rondo 21 sayı, 2 ribaund, 9 asist ile ona destek olan diğer isimler oldular.

Sakatlığı nedeniyle House’dan yararlanamayan Houston cephesinde ise James Harden 33 sayı, 9 ribaund, 9 asist ile triple-double il flört ederken, Russell Westbrook 30 sayı, 8 ribaund, 6 asist, 2 top çalma ve Jeff Green 16 sayı, 2 ribaund ile diğer direnen isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=pYxDzhcf83k

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …