Güncel Haberler

Miami, Antetokounmpo’dan Yoksun Milwaukee’yi Yenerek Konferans Finaline Çıktı!

NBA Doğu Konferansı yarı final serisi 5. maçında Miami Heat, Yunan yıldızı Antetokonmpo’dan yoksun olan rakibi Milwaukee Bucks‘ı 103-94’lük skorla bir kez daha yenerek 4-1 ile seriyi geçip adını konferans finaline yazdıran ilk takım oldu.

Bu sonuçla normal sezonu konferans beşincisi olarak tamamlayan Heat, konferans birincisi Bucks’ı tatile göndermiş oldu. Heat, son konferans finalini Lebron’lu kadrosuyla 2014 yılında oynamıştı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Miami’de Jimmy Butler 17 sayı, 10 ribaund, 6 asist, Goran Dragic 17 sayı, 4 ribaund, 2 asist, Jae Crowder 16 sayı, 6 ribaund ve Tyler Herro 14 sayı, 8 ribaund, 6 asist ile galibiyetin mimarları oldular.

Giannis maçtan önce ısınma esnasında ayağını denedi ancak iyi hissetmediği için forma giyemedi. Süper yıldızından yoksun olan Bucks cephesinde ise Khris Middleton 23 sayı, 7 ribaund, 6 asist ile öne çıkarken, Donte DiVincenzo 17 sayı (3-6 3sayı), 4 ribaund ve Brook Lopez 15 sayı, 14 ribaund ile direnmeye çalışan isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=plEbPzhEUDc

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …