Güncel Haberler

Selçuk Ernak, Yeni Daçka’ya Dair Açıklamalarda Bulundu

Darüşşafaka Tekfen‘in tecrübeli koçu Selçuk Ernak, yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki ilk izlenimlerini anlatırken “Her takım gibi insanların birbirini keşfetmesine ihtiyacımız var ama genel olarak çok memnunum.” ifadelerini kullandı.

Geçen sezon iyi savunma yapan ama hücumda bunun ödülünü alamayan bir takım olduklarını belirten Ernak, “Hücumda geçen yıla göre daha yetenekliyiz. Takımın enerjisinden, fiziksel oynamaya yatkınlığından memnunun. Bütün takımlar gibi rollerin oturmasına, insanların birbirini keşfetmesine ihtiyacımız var.” diye konuştu.

Ernak yabancılarla ilgili olarak “İlk izlenimlerimizle bütçemize göre yaptığımız transferlerin içimize sindiğini söyleyebilirim. Kulübe sahip çıkma özelliklerini gördük ve çok ilerleyeceklerini düşünüyorum. Ligde yüksek bütçeli takım fazla ama kaldığımız yerden devam edeceğiz.” yorumunu yaptı.

Daçka’nın teknik patronu, hazırlık maçı yaptıkları Beşiktaş’ın Bandırmalı gençleri hakkında da “Onları son gördüğüme göre hepsinin boyu uzamış. Beşiktaş Türk basketbolunun geleceğini bünyesinde barındırıyor. Bu oyuncuların sadece Beşiktaş’a değil, Türk Basketboluna faydaları olacak. Umarım basketbolları da boyları gibi gelişir ve milli takıma katkı verecek noktaya gelirler.” dedi.

Kaynak: Basketfaul

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …