Güncel Haberler

Zafer Aktaş, Bahçeşehir’in Yeni Kadrosunu ve Hazırlık Dönemini Değerlendirdi

Önümüzdeki sezon ülkemizi 7DAYS EuroCup‘da temsil edecek olan Bahçeşehir Koleji‘nin koçu Zafer Aktaş, yeni sezon hazırlıklarını değerlendirirken “Gençlerle deneyimlileri harmanlamaya çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Koç Aktaş geçen sezon yüksek tempoda oynayıp hücum performansları ile kazanmaya çalıştıklarını, yeni kurdukları kadro ile ise sert savunma yapmaya yatkın olduklarını belirtti ve açıklamalarını şöyle sürdürdü:

Bazı eksiklerimize karşın kafamızda planladığımız konsepte uygun bir oyuncu yapımız var. Zaman zaman yatığımız bazı hatalara karşın agresif savunma yapabiliyoruz, hücumda ise oyuncuların birbirlerini tanımalarına ihtiyacımız var. Geçen sezon atarak kazanmaya çalışan bir takım iken, bu defa tutarak kazanma isteğimiz daha ön planda olacak.

Çok deneyimli yabancılarımız var, bunun yanı sıra kendilerinden sadece antrenmanda değil, maçta da sorumluluk almasını beklediğimiz gençlerimiz var. Bu iki grubu ne kadar erken harmanlarsak, o kadar başarılı oluruz. Maç kadromuzdaki 12 oyuncumuzdan da katkı almak istiyoruz, hiçbir oyuncuyu antrenmanlara yardımcı olsun diye almadık.

Basketfaul

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …