Güncel Haberler

Barcelona’nın Yıldızı Mirotic, Yeni Koçu Saras Hakkında Konuştu

Turkish Airlines Euroleague‘in iddialı takımlarından biri olan Barcelona‘nın yıldızı ve aynı zamanda Avrupa’nın en çok kazanan oyuncusu olan Nikola Mirotic, yeni koçu Sarunas Jasikevicius hakkında açıklamalarda bulundu.

Ülkesinin basın kuruluşlarından Mundo Deportivo’ya konuşan yıldız forvetin açıklamalarında öne çıkan ifadeler şu şekildeydi:

Basketbolu bu kadar bilmesine biraz şaşırdım. Ayrıntılara çok önem veriyor, her şeyi mükemmel yapmak istiyor, talepkâr bir koç. Bence bu takımın da onun gibi birine ihtiyacı vardı. İyi bir ilişkimiz var. Burada kısa bir zaman geçirdi ancak şu anda her şey çok iyi gidiyor. Birbirimizi daha iyi tanıyıp birbirimize yardımcı olmak istiyoruz.

Mundo Deportivo

Mirotic, takıma yeni katılan Yunan maestro Nick Calathes ile ilgili ise şöyle konuştu:

Geçen yıldan iyi bir kadromuz vardı. Çok fazla etkilendiğim Nick Calathes gibi yeni bir oyuncumuz daha var. Böyle bir parçaya ihtiyacımız vardı.

Yeni bir koç ve yardımcı antrenörlerimiz var. Biraz farklı bir ortam, farklı bir kıvılcım, daha fazla tutku var. Umarım geçen yıl eksik olanı bulur ve taraftarlarımıza büyük keyif veririz.

Mundo Deportivo

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …