Güncel Haberler

Raznatovic: “Bu Kadar İyi Oyuncunun Kontrat Bulamadığı Bir Dönem Hatırlamıyorum!”

Avrupa’daki bir çok oyuncu ve koçun menajeri olan BeoBasket şirketinin sahiplerinden olan Misko Raznatovic, SDNA’ya transfer piyasası hakkında açıklamalarda bulundu.

Raznatovic, pandeminin de etkisiyle birlikte Avrupa basketbolunun zor bir dönemden geçtiğini belirtti:

Bu kadar iyi oyuncunun kontrat bulamadığı başka bir yıl hatırlamıyorum.

Ekonomik açıdan Euroleague’in beklentilerin üstünde bir şekilde iyi sayılabilecek bir konumda olduğunu söyleyen Sırp hukuk adamı, diğer ligler için ise şu yorumu yaptı:

Buna karşılık orta ve alt düzeydeki takımları hali dramatik.

Ayrıca bir çok oyuncu bu şekilde henüz kontrat imzalamamışken NBA G-League‘in de oynanmaması veya 2021 yılından önce başlamama ihtimali, hali hazırda boşta kalan oyuncular açısından krizin daha büyüyeceği anlamına geldiğini ekledi açıklamalarına.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …