Güncel Haberler

Lebron da Birçok Kişi Gibi Dayanamadı ve 2020’ye İsyan Etti!

Los Angeles Lakers‘ın süper yıldızı Lebron James de sonunda dayanamadı ve 2020 yılına isyan edenler arasındaki yerini aldı!

Tüm Dünya’da yaşanan olaylar 2020 yılını gerçekten kabus gibi bir yıla çevirmiş durumda. Daha yılın başında Lakers’ın ve NBA’in efsane isimlerinden Kobe’nin helikopter kazasında hayatını kaybetmesi ile başlayan kötü olayların ardı arkası kesilmiyor.

Şubat ayının sonunda Covid-19 salgınının tüm dünyayı etkisi altına almaya başlamasının ardından bugünlerde artık herkes yeni normale alışmaya çalışıyor. Ayrıca bu zor günlerde bir de ABD’deki polis şiddeti ve ırkçılık olayları artarak devam devam ediyor ve tabi bu da büyük protestolara neden olmuş durumda.

İşte bu kötü ve karışık olayların ortasında bir de NBA ve basketbol dünyasına yakınlığı ile tanınan, Avengers serisi ile tanıdığımız Kara Panter karakterini canlandıran Chadwick Boseman, henüz 41 yaşında kolon kanseri nedeniyle hayatını gözlerini yumdu ki bu son olayın ardından James da 2020 yılına yüksek sesle isyan edenler arasında yer aldı.

Kral, Lakers’ın Portland’ı eleyerek adını yarı finale yazdırdığı çeyrek final serisi 5. maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu:

Chadwick’in canlandırdığı Black Panther karakterinin kurgu olduğunu bilsek de siyahiler olarak sonunda bir süper kahramana sahip olduğumuzu hissetmiştik. Bu yüzden böyle birisini kaybetmek siyahiler olarak bizi çok üzdü.

Black Mamba ve Black Panther’ı aynı senede kaybettik. 2020’nin 35 yıllık hayatım boyunca geçirdiğim en b*ktan yıl olduğunu söyleyebilirim.

Los Angeles Lakers, Batı konferansı yarı finallerinde Oklahoma City Thunder – Houston Rockets eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Bu seride şu anda Houston Rockets 3-2 önde.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …