Güncel Haberler

Telekom’un Yer Alacağı Şampiyonlar Ligi 2019-20 Final 8 Turnuvasının Ev Sahibi Belli Oldu!

FIBA Şampiyonlar Ligi yönetimi 2019-20 sezonunun devamı niteliğindeki Final 8 turnuvasının AEK‘nın ev sahipliğinde OAKA’da yapılmasına karar verdi ve 2 Eylül’de yapılacak bir basın toplantısı ile de resmi duyuruyu yapacaklar.

Yunan sağlık bakanlığından gelen açıklamaya göre bu turnuvada belirli sayıda taraftarların da salonda yer almasına izin verilecek. Eğer bu gerçekleşirse Covid salgını ortaya çıktığından beri Yunanistan’da ilk kez bir spor organizasyonu taraftarlara karşı oynanacak.

30 Eylül – 4 Ekim arasında düzenlenecek turnuvada öncelikle son 16 maçlarında eksik olanlar tamamlanacak. Dijon – Nizhny Novgorod ile Tenerife – Oostende maçları tamamlanacak ki son 8 eşleşmeleri netleşsin. Sonrasında ise Final 8 maçları başlayacak ve turnuva tek maçlı eleme sistemi ile oynanacak.

Eşleşmeler şu şekilde:

Zaragoza – Tenerife ya da Oostende
CEZ Nymburk – AEK
Türk Telekom – Dijon ya da Nizhny Novgorod
Hapoerl Jeursalem – San Pablo Burgos

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …