Güncel Haberler

NBA Play-Off’larının Ne Zaman Başlayacağı Belli Oldu!

Afroamerikan ABD vatandaşı Jacob Blake’in polisler tarafından vurulması ardından vurulması ardından Milwaukee Bucks’ın başlattığı ve diğer oyuncuların devam ettirdiği maçlara çıkmama boykotunun ardından NBA yönetimi ve oyuncular birliği ortak karar alarak maçları ertelemişti.

Bu erteleme kararının ardından NBA yönetimi play-off maçlarının ne zaman döneceğini açıkladı.

Lige yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre yarım kalan 2020 NBA play-off’ları Cumartesi günü oynanacak karşılaşmalar ile devam edecek.

Oyuncuların boykot kararının ardından sezonun tamamen iptal edileceğine dair görüşler yüksek sesle ortaya atılmaya başlanmıştı ancak oyuncular aralarında bir toplantı yaparak ortak bir karar alıp sezona devam etmek istediklerini açıklamışlardı.

Bunun üzerine NBA yönetimi de ertelenen maçların yeni tarihlerini belirledi.

Çarşamba günü oynanması beklenen Orlando Magic – Milwaukee Bucks, Houston Rockets – Oklahoma City Thunder, Los Angeles Lakers – Portland Trail Blazers karşılaşmaları Cumartesi gününe ertelendi.

Takvimde Perşembe günü yer alan Los Angeles Clippers – Dallas Mavericks, Utah Jazz – Denver Nuggets ve doğu konferans yarı final serisi Toronto Raptors – Boston Celtics eşleşmesinin ilk maçı ise Pazar günü oynanacak.

Son aylarda ABD’de yaşanan ırkçılık karşıtı protestolarda NBA, sesini en fazla çıkaran spor organizasyonu olarak öne çıkmaya devam ediyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …