Güncel Haberler

Milwaukee Silkelenip Kendine Geldi ve Orlando’yu Rahat Yendi (Ersan Oynamadı)

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında 0-1 geride olan Milwaukee Bucks, bu kez rakibi Orlando Magic‘i hafife almadı ve etkili bir oyunla 96-111 kazanıp seriyi 1-1’de eşitledi.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Milwaukee’de Giannis Antetokounmpo 28 sayı, 20 ribaund, 5 asist ile beklendiği gibi maçı domine ederken, Brook Lopez 20 sayı, 3 ribaund ve Pat Connaughton da 15 sayı (5-8 3sayı), 11 ribaund, 3 asist, 2 blok ile ona eşlik eden x-faktörler oldular.

Carter-Williams ve Gordon’dan bu maçta da faydalanamayan Orlando cephesinde ise Nikola Vucevic 32 sayı, 10 ribaund, 2 asist ile yine etkili bir performans sergiledi ama bu kez arkadaşlarından iyi katkı alamadı. Evan Fournier 12 sayı, 3 ribaund, 2 asist, 3 top çalma ve Markel Fultz 11 sayı, 2 ribaund, 3 asist, 2 top çalma üretebildiler.

https://www.youtube.com/watch?v=x4od8uQ1AnA

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …