Güncel Haberler

Houston, Thunder’ı Farklı Geçerek Seride Büyük Avantaj Elde Etti

NBA Batı Konferansı play-off çeyrek final serisi 2. maçında 1-0 önde olan Houston Rockets, rakibi Oklahoma City Thunder‘ı 98-111 gibi rahat bir skorla yine yenerek serideki üstünlüğünü 2-0’a taşıdı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Yine Westbrook’suz oynayan Houston’da James Harden 21 sayı, 5 ribaund, 9 asist, 3 top çalma ile öne çıkarken, Danuel House Jr. 19 sayı, 9 ribaund, 3 asist, Eric Gordon 15 sayı, 5 ribaund, 4 asist ve Jeff Green 15 sayı, 7 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Thunder cephesinde ise Shai Gilgeous-Alexander 31 sayı, 6 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken, Danilo Gallinari 17 sayı, 5 ribaund, Chris Paul 14 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve Denis Schröder 13 sayı, 5 ribaund, 5 asist ile ayakta kalmaya çalışan diğer isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=yXR5_8bvRsM

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …