Güncel Haberler

Lakers, Savunmayı Sertleştirip Portland’ı Farklı Yendi (Lillard’ın Parmağı Çıktı)

NBA Batı Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında 0-1 geride olan Los Angeles Lakers, savunmayı sertleştirdiği maçta bu kez Portland Trail Blazers‘ı 88-111 gibi farklı bir skorla geçerek seriyi 1-1 eşitlemeyi başardı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Portland’ın maçı kaybetmesinde ve özellikle bu kadar farklı kaybetmesindeki temel etken kuşkusuz Damian Lillard‘ın son çeyrekte forma giyememesiydi. Yıldız guard, 3. çeyreğin son bölümünde Davis’in topunu çalmak isterken sol el işaret parmağı çıktı. Ardından parmağını kendisi yerine oturttu ve soyunma odasına gitti ama maça devam edemedi. X-ray sonuçlarının negatif çıkması koç Stotts ve Portland’ı sevindirdi ama serinin 3. maçında oynayıp oynamayacağı net değil halen.

Lakers’da Anthony Davis 31 sayı, 11 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurken, Kendavious Caldwell-Pope 16 sayı (4-6 3sayı), 2 ribaund, Lebron James 10 sayı, 6 ribaund, 7 asist, 2 top çalma ve Javal McGee 10 sayı, 8 ribaund, 3 asist ile katkı verdiler.

Portland cephesinde ise Lillard son çeyrekte hiç yer almamasına rağmen 18 sayı, 3 ribaund ile takımının en skorer ismi oldu. C.J. McCollum 13 sayı, 5 ribaund, 3 asist ve Anfernee Sİmmons 11 sayı, 2 asist ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isim oldu.

https://www.youtube.com/watch?v=tMiUf1eEuNY

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …