Güncel Haberler

CSKA Moskova’nın Koçu Itoudis Covid’i Atlattı!

Dimitris Itoudis, Yunanistan’daki tedavisinin ardından tekrar teste tabi tutuldu ve sonucun negatif çıkması ile beraber tamamen iyileştiği belirlendi. Artık Rusya’ya giderek takımı CSKA Moskova‘nın sezon hazırlıklarına katılması bekleniyor.

Rus ekibinden konu hakkında şu şekilde bir açıklama geldi:

Koç Dimitris, tedavisinin sürdürüldüğü Sotiria-Atina’daki hastahaneden bugün (21 Ağustos Cuma) taburcu edildi. Yunan koç gelecek hafta da bir kaç kez daha Covid testine tabi tutulacak ve sonrasında Moskova’ya uçarak takımının hazırlık kampına katılacak.

CSKA Moskova Resmi Web Sitesi

Yunan koç ise süreci ve son durumunu şu ifadelerle değerlendirdi:

Tanrıya şükürler olsun ki tamamen iyileştim ve normal hayata dönmeye hazırım. Biliyorum ki bir çok CSKA taraftarı bana desteğini gösterdi, bana ve kulübe bir çok mesaj yazdılar ve onlara gerçekten minnetarım. Ayrıca burada, Atina’da geçirdiğim tedavi ve rehabilitasyon sürecinde bana yardımcı olan tüm sağlık çalışanlarına da büyük bir teşekkür gönderiyorum. Her ne kadar tedavi sürecim boyunca oyuncularla, teknik ekiple ve yönetimle sürekli irtibat halinde olsam da, he ne kadar kaydedilen antrenman videolarını günlük olarak izliyor olsam da takımı çok özledim, basketbol sahasında olmayı çok özledim ve bu nedenle son testlerimin de tamamlanmasının ardından biran önce Moskova’ya uçup onlara katılmak için sabırsızlanıyorum.

CSKA Moskova Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …