Güncel Haberler

RESMİ: Karşıyaka 2 Genç Oyuncusu ile Kontrat Yeniledi

Koç Sarıca yönetiminde yeni sezona olabildiğince aynı kadroyu koruyarak girmek isteyen Pınar Karşıyaka, bu yolda 2 genç oyuncusuyla da kontrat yeniledi.

Arca Tülüoğlu ve Görkem Doğan ile ikişer yıllık kontrat imzalandığını açıkladı İzmir ekibi.

Kulüpten yapılan açıklama ise şu şekildeydi:

Altyapımızdan yetişmiş olan ve 2016 yılında Genç Erkekler kategorisinde kazandığımız Türkiye şampiyonluğunda kadromuzda yer alan Arca Tülüoğlu ile iki yıllık yeni sözleşme imzalanmıştır.

Yapılan bu anlaşmanın kulübümüze ve oyuncumuza hayırlı olmasını diler Arca Tülüoğlu’na yeşil-kırmızılı formamız altında başarılı sezonlar dileriz.

Karşıyaka Spor Kulübü

Altyapımızdan yetişmiş olan ve 2016 yılında Genç Erkekler kategorisinde kazandığımız Türkiye şampiyonluğunda kadromuzda yer alan Görkem Doğan ile 2020-2021 sezonu sonuna kadar olan kontratımız 2022-2023 sezonu sonuna kadar uzatılmıştır.

Yapılan bu anlaşmanın kulübümüze ve oyuncumuza hayırlı olmasını diler Görkem Doğan’a yeşil-kırmızılı formamız altında başarılı sezonlar dileriz.

Karşıyaka Spor Kulübü

Oyun kurucu pozisyonunda görev yapan, 1.80 metre boyunda olan 1997 doğumlu Tülüoğlu, geride bıraktığımız sezon BSL sahnesinde 8 maçta ortalama 4.3 dakika süre alırken 1.0 sayı, 1.0 asist ve Europe Cup’da ise 5 maçta ortalama 3.2 dakika sahada kalırken 1.6 sayı ile katkı verebilmişti.

4 ve 5 numarada görev alabilen, 2.08 metre boyundaki 1998 doğumlu Doğan ise geride bıraktığımız sezon BSL’de 6 maçta ortalama 4.3 dakika sahada kalırken 1.3 sayı, 1.5 ribaund ve Europe Cup’da ise 2 maçta ortalama 3.0 dakika süre alırken 1.0 sayı ile katkı verebilmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …