Güncel Haberler

RESMİ: Bursaspor, Tanıdık Bir Uzunu Transfer Etti

Yeni sezonda ülkemizi 7DAYS EuroCup‘da temsil edecek olan Frutti Extra Bursaspor, uzun rotasyonuna tanıdık bir ismi eklediğini açıkladı.

Sizlere daha önce prensipte anlaştıklarını ilettiğim ve son olarak Türk Telekom forması ile izlediğimiz Kenny Kadji ile yeni sezon için anlaştıklarını duyurdular.

Kamerunlu uzun hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım ki bu sezon Bursa’nın yaptığı en beğenmediğim transfer oldu diyebilirim…

2.11 metre boyunda olan 32 yaşındaki Kamerunlu uzun Liga Endesa’da 21 maçta ortalama 24.7 dakika süre alırken 10.4 sayı, %33.3 3sayı, 4.3 ribaund, 1.0 asist istatistikleri ile katkı vermişti. Sonrasında temsilcimiz Telekom’a transfer olmuş ve BSL’de 2 maçta ortalama 18 dakika süre alırken 10.0 sayı, %66.7 3sayı, 3.5 ribaund ve Şampiyonlar Ligi’nde ise 2 maçta ortalama 13.5 dakika sahada kalırken 9.0 sayı, %28.6 3sayı, 3.0 ribaund, 1.0 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

https://youtu.be/jENDGDsRXHs

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …