Güncel Haberler

Portland, Memphis Engelini Geçerek Son Play-Off Biletini Kaptı

NBA Batı konferasının son play-off bileti için oynana play-in maçında Portland Trail Blazers, rakibi Memphis Grizzlies‘i son çeyrekteği etkili oyunuyla 122-126 yenerek adını play-off’a yazdırdı.

Fanustaki yeni statü gereği 8. sıradaki Portland, 1-0 önde başladığı ve 2 galibiyet alanın kazanacağı seride işi uzatmadan ilk maçı kazanarak play-off biletini kaptı, lider Lakers’ın rakibi oldu play-off ilk turunda.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Portland’da Damian Lillard 31 sayı (5-14 3sayı, 14-14 serbest atış), 2 ribaund, 10 asist ile yine yıldızlaşırken, C.J. McCollum 29 sayı, 3 ribaund, 2 top çalma, Jusuf Nurkic 22 sayı, 21 ribaund, 6 asist, 2 top çalma, 2 blok ve Carmelo Anthony ise 21 sayı (10-10 serbest atış), 3 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Memphis cephesinde ise Ja Morant 35 sayı, 4 ribaund, 8 asist ile öne çıkarken, Jonas Valanciunas 22 sayı, 17 ribaund, 6 asist, Brandon Clarke 20 sayı, 4 ribaund, 3 asist ve Dilon Brooks 20 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile diğer direnen isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=Ytfmvaw-_Vc

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …