Güncel Haberler

NBA’de Tüm Play-Off Eşleşmeleri Netleşti!

Pandemi nedeniyle verilen ara sonrası Orlando’daki fanusta oynanan NBA 2019-20 normal sezon maçları, Batı’da oynanan play-in maçıyla beraber sona erdi ve her iki konferanstaki eşleşmeler de belli oldu.

8. sırada olan Portland Trail Blazers, 1-0 önde başladığı play-in serisinin ilk maçında 9. sıradaki Memphis’i yenerek adını play-off’a yazdıran son takım oldu.

İşte Batı ve Doğu’da netleşen tüm play-off eşleşmeleri:

Batı Konferansı:

(1) Los Angeles Lakers – Portland Trail Blazers (8)
(2) Los Angeles Clippers – Dallas Mavericks (7)
(3) Denver Nuggets – Utah Jazz (6)
(4) Houston Rockets – Oklahoma City Thunder (5)

Doğu Konferansı:

(1) Milwaukee Bucks – Orlando Magic (8)
(2) Toronto Raptors – Brooklyn Nets (7)
(3) Boston Celtics – Philadelphia 76ers (6)
(4) Indiana Pacers – Miami Heat (5)

Play-off maçları 17 Ağustos’da başlayacak. Konferans yarı finalleri 31 Ağustos ve konferans finalleri ise 15 Eylül’de başlayacak. NBA final serisi ise 30 Eylül’de başlayacak. Tüm turlar geleneksel formata göre 7 maç üzerinden oynanacak, 4 galibiyete ulaşan turu geçecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …