Güncel Haberler

Galatasaray’ın Rakibi Rytas, Goudelock ile Anlaştı!

Yeni sezonda FIBA Şampiyonlar Ligi A grubunda temsilcimiz Galatasaray Doğa Sigorta‘nın rakiplerinden biri olan Lietuvos Rytas, kadrosunu tanıdık bir skorerle güçlendiriyor.

Sizlere daha önce görüştüklerini ilettiğim, son olarak Venezia forması ile izlediğimiz eski Fenerbahçeli Andrew Goudelock ile 15min’in haberine göre anlaşma sağladılar, yakında resmi açıklama gelebilir.

Birleşik Ameikalı skorer hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

1.90 metre boyunda olan 31 yaşındaki Goudelock bu sezon sadece 3 EuroCup maçında forma giydi ve ortalama 14.0 dakika süre alırken 6.3 sayı, %28.6 3sayı istatistikleri ile katkı verebildi.

https://youtu.be/ObBXQ9LJOSQ

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ene, Igokea Galibiyetini Değerlendirdi

FIBA Şampiyonlar Ligi H grubu ilk maçında temsilcimiz Tofaş, deplasmanda Igokea’yı uzatma sonunda 102-104’lük skorla …