Güncel Haberler

Milwaukee, Wizards’a Rahat Geçti (Antetokounmpo atıldı, Ersan 3 sayı)

NBA‘de Doğu’nun açık ara lideri Milwaukee Bucks, zayıf rakibi Washington Wizards karşısında zorlanmadan 126-113’lük skorla kazanmayı bildi.

2. çeyreğin ilk bölümünde hakemler bir pozisyonu incelemek için video yoluna başvurdukları sırada Wagner ile atışmaya başlayan Yunan yıldız Giannis Antetokounmpo, Alman oyuncuya kafa attı ve oyundan atıldı. Maalesef onun gibi bir süper yıldıza hiç yakışmadı bu hareket. Yunan oyuncu 10 dakika sahada kalabildiği maçı 12 sayı, 9 ribaund istatistikleri ile tamamladı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bledsoe, DiVincenzo ve Middleton’ın forma giymediği Milwaukee’de Brook Lopez 24 sayı, 3 ribaund, Sterlin Brown 23 sayı (5-8 3sayı), 2 ribaund, 2 asist ve Frank Mason 19 sayı, 5 ribaund, 6 asist, 2 top çalma ile galibiyeti getiren isimler oldular. Milli oyuncumuz Ersan İlyasova ise 22 dakika süre alırken 1-5 3sayı isabetiyle 3 sayı üretip, 4 ribaund topladı.

Wizards cephesinde ise Rui Hachimura 20 sayı (3-9 3sayı), 5 ribaund, Ish Smith 19 sayı, 3 ribaund, 5 asist, Jerome Robinson 15 sayı, 4 ribaund, 7 asist ile direnmeye çalışan isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=pFELbCi_Jpg

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …