Güncel Haberler

RESMİ: Bursasspor, Yeni Koçu Tutku Açık’ı Duyurdu

Tarihinde ilk kez 7DAYS EuroCup‘da ülkemizi temsil edecek olan Frutti Extra Bursaspor beklendiği üzere yeni koçunu açıkladı.

Sizlere daha önce prensipte anlaştıklarını ilettiğim, takımın önceki sezonki yardımcı koçu Tutku Açık‘ın artık yeni sezonda başantrenör olacağını duyurdu.

40 yaşındaki Tutku, defalarca kez oyuncu olarak da milli takım formasını başarılı bir şekilde terletmiş, Türk basketbolunun en iyi guardları arasına adını yazdırmayı başarmış bir isim.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

Bu sezon tarihinde ilk kez 7DAYS EuroCup’da mücadele edecek olan Frutti Extra Bursaspor’umuzda yeni sezonda Başantrenörlük görevine Tutku Açık getirilmiştir.

Yardımcılıklarını ise Erden Eryüz, Serhan Kavut ve Buğra Bayazıt yapacaktır. Teknik kadromuza yeni sezonda başarılar dileriz.

Frutti Extra Bursaspor Resmi Twitter Hesabı

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …