Güncel Haberler

RESMİ: Adı Galatasaray ile Anılan Braimoh, Jerusalem’de Kaldı

FIBA Şampiyonlar Ligi C grubunda temsilcilerimiz Darüşşafaka Tekfen ve Türk Telekom’un rakiplerinden olacak Hapoel Jerusalem, takımın tecrübeli isimlerinden birini kadroda tuttuğunu duyurdu.

Adı daha önce temsilcimiz Galatasaray Doğa Sigorta ile de anılan Suleiman Braimoh ile yeni sezon için kontrat yenilediklerini açıkladılar.

Nijreyalı uzun hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

2.03 metre boyunda olan 30 yaşındaki Nijeryalı uzun bu sezon Winner Ligi’nde 30 maçta ortalama 24.7 dakika süre alırken 12.7 sayı, %26.4 3sayı, 5.4 ribaund, 1.2 asist, 1.4 top çalma ve Şampiyonlar Ligi’nde ise 16 maçta ortalama 25.3 dakika süre alırken 11.4 sayı, %33.3 3sayı, 4.9 ribaund, 1.6 asist, 1.0 blok, 1.1 top çalma istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …