Güncel Haberler

Phoenix’in Fanusta Bileği Bükülmüyor!

NBA‘de Batı konferansının fanustaki en formda takımlarından Phoenix Suns, Doğu’nun dişli takımlarından Indiana Pacers‘ı 99-114 ile geçerek fanustaki 4. maçını da kazanmış oldu.

Suns, 3. çeyreğin sonunda başlayıp 4. çeyreğin ilk bölümlerine kadar sürdürdüğü 21-0’lık seriyle öne geçti ve sonrasında da rakibinin yaklaşmasına izin vermedi.

Bu sonuçla Suns, 30 galibiyetle Batı’da 10. sırada yer alırken, 8. sıradaki Memphis ile aralarındaki farkı 2 galibiyete indirdi. Pacers ise 42 galibiyette kaldı ve Doğu’da 5. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Suns’da DeAndre Ayton 23 sayı, 10 ribaund, 2 top çalma, 4 blok ve Devin Booker 20 sayı, 3 ribaund, 10 asist ile takımlarını taşıyan isimler olurken Cameron Payne, 15 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Dario Saric 16 sayı, 8 ribaund ve Cameron Johnson 14 sayı, 12 ribaund, 3 asist ile onlara destek olan isimlerdi.

Pacers cephesinde ise Malcolm Brogdon 25 sayı, 6 ribaund, 6 asist ile öne çıkarken, Myles Turner 17 sayı, 8 ribaund, 2 asist, 3 blok, T.J Warren 16 sayı, 11 ribaund, 2 top çalma ve Victor Oladipo 16 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …