Güncel Haberler

Clippers, Dallas’ı Farklı Geçti

NBA‘de Batı konferansının favorilerinden olan Los Angeles Clippers, dişli rakibi Dallas Mavericks‘i beklenenden rahat bir şekilde, 126-111’lik skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Clippers 46 galibiyete ulaşarak ezeli rakibinin 5 galibiyet gerisinde 2. sırada yer aldı. Dallas ise 41 galibiyette kaldı ve 7. sırada yer aldı. İki takım büyük olasılıkla play-off ilk turunda da eşleşecekler.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Montrezl Harrell ile Patrick Beverley’den yoksun olan Clippers’da Kawhi Leonard 29 sayı, 6 ribaund, 5 asist ile öne çıkarken, Paul George 24 sayı, 7 ribaund, 6 asist, Ivica Zubac 21 sayı, 15 ribaund ve Marcus Morris 16 sayı, 5 ribaund, 2 top çalma ile ona destek olan isimlerdi.

Mavs cephesinde ise Kristaps Porzingis 30 sayı, 9 ribaund, 5 asist ve Luka Doncic 29 sayı, 3 ribaund, 6 asist ile etkili olsalar da yeterli değillerdi. Dorian Finley-Smith 12 sayı, 8 ribaund, 3 asist ile x-faktör olmaya çalıştı.

https://www.youtube.com/watch?v=KbfhcsHFY1w

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …