Güncel Haberler

Milwaukee 23 Farkdan Dönüp Miami’yi Yendi (Ersan 0 sayı)

NBA‘de Doğu konferansının zirvesinde yer alan Milwaukee Bucks, 23 sayı farkla geri düştüğü maçta, son çeyrekteki 20-0’lık serisi sayesinde Miami Heat‘i 116-130’luk skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Bucks, 55 galibiyete ulaştı ve liderlik koltuğundaki yerini perçinledi. Heat ise 43 galibiyette kaldı ve 4. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bucks’da Giannis Antetokounmpo 33 sayı, 12 ribaund, 4 asist ve Khris Middleton 33 sayı (5-6 3sayı), 6 ribaund, 8 asist ile takımlarını sırtlayan isimler oldular. Brook Lopez de 17 sayı, 4 ribaund, 2 top çalma, 2 blok ile onlara destek olan x-faktör oldu. Milli oyuncumuz Ersan İlyasova ise sadece 6 dakika süre alabildi, 1 top kullanıp sayı üretemedi ve başka bir istatistik de yapamadı.

Goran Dragic ve Jimmy Butler’dan yoksun olan Heat cephesinde ise Duncan Robinson 21 sayı (5-9 3sayı), Tyler Herro 20 sayı, 4 ribaund, 5 asist, Jae Crowder 15 sayı, 4 ribaund ve Khris Nunn 14 sayı, 5 ribaund, 2 asist ile direnmeye çalışan isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=UanXIFtIGX4

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …