Güncel Haberler

Kokoskov, Ayağının Tozuyla Basın Mensuplarının Sorularını Yanıtladı

Fenerbahçe Beko‘nun yeni koçu Igor Koskoskov, Sacramento Kings’den ayrılarak İstanbul’a takımının hazırlıklarını yönetmek için geldi.

Efsane Sırp koç Obradovic’den sonra takımın başına getirilen Sırp koç İstanbul’a gelir gelmez, ayağının tozuyla havaalanında basın mensuplarının sorularını yenıtladı.

İlk olarak İstanbul hakkında konuşan Kokoskov, “Daha önce Gürcistan Milli Takımı ile İstanbul’a gelmiştim. Burası muhteşem bir şehir, burada çok güzel anılarım var.” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Fenerbahçe gibi büyük bir takımın başına geçmesi ile ilgili sorulan soruya Kokoskov, şu ifadeleri kullandı:

Fenerbahçe, dünyanın her yerinde tanınan bir marka. Şu anda içinde bulunduğumuz salgın şartlarından dolayı en önemli şey herkesin sağlıklı olması. Biz yeni parçaların bir araya geldiği yeni bir takımız. Bu yüzden hep birlikte çalışıp, her gün kendimizi geliştirip başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz.

Kokoskov, kendisinden önce Fenerbahçe’nin koçluğunu yapan Zeljko Obradovic hakkında ise şu ifadeleri kullandı:

Kendisiyle her zaman konuştuk. Obradovic benim yakın bir arkadaşım ve basketbol konusundaki en büyük mentörüm. Hem basketbol ile ilgili çok konuştuk, takımla ilgili fikirler ürettik. Bana da her zaman Fenerbahçe’nin ne kadar muhteşem bir organizasyon ve kulüp olduğunu anlattı.

Fenerbahçe’nin yeni transferleri ile ilgili fikirleri de sorulan başarılı koç, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

Hepimiz yeni bir araya geliyoruz. Dünyanın dört bir yanından oyuncular takıma geldi. Bu yüzden birinci önceliğimiz sağlık. Hepsinin testleri yapıldı, şu anda en önemli şey sağlıklı olabilmek. Bütün oyuncular ile yarın yüz yüze geleceğiz. İlk antrenmanımızı yapacağız. Daha sonra neler olacağına bakacağız.

Son olarak Fenerbahçe taraftarına mesajı sorulan başarılı koç, açıklamalarını şu ifadelelerle sonlandırdı:

Elimizden gelenin en iyisini yapmak için buradayız. Onların ne kadar tutkulu taraftarlar olduğunu ve takımı ne kadar çok önemsediğini biliyorum. Biz de bütün basketbol bilgimizi, tecrübemizi kullanarak bütün maçlarımızı kazanmaya çalışacağız.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …