Güncel Haberler

RESMİ: Khimki, Gill ile Yolların Ayrıldığını Açıkladı

Khimki, kontratı sona eren Anthony Gill ile beklendiği gibi yollarını ayırdığını açıkladı.

2017 yazından bu yana Rus takımının formasını giyen eski Yeşilgiresunlu Birleşik Amerikalı oyuncunun adı transfer döneminde Valencia, Maccabi Tel Aviv, Olympiakos ve temsilcimiz Fenerbahçe Beko ile de sıkça anılmış ama o kontrat imzalamayarak 18 Ekim’de başlayacak NBA serbest oyuncu dönemini bekleyeceğini belirtmişti.

Gill hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

2.04 metre boyunda olan 27 yaşındaki Birleşik Amerikalı forvet, bu sezon askıya alınana kadar 25 maçta forma giymiş ve ortalama 19 dakika süre alırken 8.3 sayı, %44.0 3sayı, 4.5 ribaund, 1.2 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

https://www.youtube.com/watch?v=aWL6krXknLQ&feature=emb_logo

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …