Güncel Haberler

RESMİ: Daçka ve Telekom’un Rakibi Brindisi’ye Tanıdık Skorer

Yeni sezonda FIBA Şampiyonlar Ligi C grubunda temsilcilerimiz Darüşşafaka Tekfen ve Türk Telekom ile aynı grupta yer alan İtalyan ekibi Happy Casa Brindisi, kadrosunu tanıdık bir skorerle güçlendirdi.

Sezona Le Portel’de başlayan ve sonrasında Maccabi Rishon ile imzalayıp İsrail Winner Lig’de finale yüksel başarısı gösteren eski Uşaklı D’Angelo Harrison ile yeni sezon için anlaşma imzaladıklarını açıkladılar.

1.93 metre boyunda olan 26 yaşındaki Harrison, bu sezon Pro A’da 23 maçta ortalama 32.8 dakika süre alırken 15.9 sayı, %33.6 3sayı, 4.7 ribaund, 3.0 asist ve Winner Ligi’nde ise 13 maçta ortalama 30.8 dakika sahada kalırken 19.4 sayı, %27.1 3sayı, 6.6 ribaund, 4.3 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Euroleague takımlarımız hariç KAÇAN BALIK olduğunu düşünüyorum…

Harrison komple bir skorer. Bu şimdiye kadar Avrupa’da oynadığı tüm takımlarda gösterdi. Son olarak Rishon ile sezonun geri dönüş maçlarında da çok iyi iş çıkardı ve lider özelliklerinin de ne kadar geliştiğini herkese kanıtladı. Galatasaray’ın yeni transferi Hamilton ile beraber guard rotasyonunda çok iyi işler çıkardı. Sadece skorer değil aynı zamanda çok yönlü bir guard olduğunu da farketti ve ettirdi. Ribaundlar konusunda takımına önemli katkılar verirken, eskisi kadar bencil olmadığını, servis yapmayı de başardığını gördük. Dış şutlarda halen çok istikrarlı değil ama deliciliği ve orta mesafe şutları ile çoğu maçta takımını sırtlayan isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …