Güncel Haberler

RESMİ: Bayern, Weiler-Babb Hamlesini Açıkladı

Koç Trinchieri yönetiminde yeniden yapılanma sürecine devam eden Bayern Munich, guard rotasyonuna bir takviye daha yaptı.

Sizlere daha önce prensipte anlaştıklarını ilettiğim, son olarak Ludwigsburg forması ile izlediğimiz Nick Weiler-Babb ile 2022 yazına kadar geçerli olan kontratı imzaladıklarını açıkladılar.

Birleşik Amerikalı kombo guard hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

Iowa çıkışlı olan ve kariyerinin ilk profesyonel yılını Avrupa’da geçiren 1.96 metre boyunda olan 24 yaşındaki Birleşik Amerikalı guard, bu sezon 29 maçta ortalama 30.0 dakika süre almış ve 13.3 sayı, %33.0 3sayı, 4.8 ribaund, 2.6 asist, 1.3 top çalma istatistikleri ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …