Güncel Haberler

RESMİ: Zalgiris, Keskin Nişancısı ile Yeniledi

Koç Schiller yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına devam eden Zalgiris Kaunas, iç transferde önemli bir hamleye daha imza attı.

Turkish Airlines Euroleague‘in en tecrübeli ve istikrarlı şutörlerinden biri olan Arturas Milaknis ile 2 yıllık yeni kontrat imzaladıklarını duyurdular.

1.95 metre boyunda olan 34 yaşındaki milli oyuncu bu sezon LKL’de 24 maçta ortalama 18.5 dakika süre alırken 7.6 sayı, %44.0 3sayı, 1.3 ribaund ve Euroleague sahnesinde ise 28 maçta ortalama 21.6 dakika süre alırken 7.4 sayı, %39.5 3sayı, 1.5 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti.

Alt yapısından yetiştiği kulüp olan Zalgiris’den sadece 2012-13’de ve 2015-16’da birer sezon ayrı kalan, onun dışında kariyerindeki 11 sezon boyunca takımının formasını terleten Milaknis, yüksek yüzdeli dış şutları ile takımın hücumdaki yerleşimine değer kattığı gibi savunmada da takımın önemli parçalarından biri olmayı başardı kariyeri boyunca. Yeni sezonda da koç Schiller’in en güvendiği isimlerden biri olacak tecrübesi, profesyonelliği ve istikrarı ile.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …