Güncel Haberler

Laprovittola’nın Real Madrid’den Ayrılması ve Panathinaikos ile Anlaşması Bekleniyor

İspanyol basınında daha önce çıkan haberlerin aksine Nicolas Laprovittola‘nın Real Madrid ile yollarını ayırması bekleniyor.

Campazzo’nun NBA’e gitmesine artık kesin gözüyle bakılırken önceki haberlerin aksine AS kaynaklı habere göre takımın diğer Arjantinli guardı Laprovittola da 1 sezon daha kontratı olmasına rağmen kulüple fesih konusunda anlaşmak üzere.

Fesih işlemleri tamamlandıktan sonra ise prensipte anlaşmaya vardığı Panathinaikos ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

1.90 metre boyunda olan 30 yaşındaki tecrübeli oyun kurucu, Real forması ile Liga Endesa’da 23 maçta ortalama 15.6 dakika süre alırken 6.3 sayı, 2.0 ribaund, 3.1 asist ve Euroleague sahnesinde ise 23 maçta ortalama 13.0 dakika sahnede kalırken 5.0 sayı, 1.4 ribaund, 3.0 asist istatistikleri ile katkı verebilmişti.

Aslında Real tam onun istediği tempoda ve hücuma dayalı bir basketbol oynuyor. Ben başarılı olacağını düşünenlerdendim ancak Campazzo ile aynı anda sahada kalamaması, Laso’nun size nedeniyle birini seçmesi ve bunun da doğal olarak Campazzo olması, Llull’un sakatlıktan dönmesi ile de dakikalarının iyice azalması kendisini göstermesine engel oldu. Badalona’dan sonra Real’de beklentileri gerçekleştirememiş olsa da saha görüşü, zekası, pas becerisi ve gerektiğinde sazı eline alarak skora da çok yönlü katkı vermesi ile yeniden yapılanan Panathinaikos’a değer katacağını düşünüyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=Ix6JXTcPahc&feature=emb_logo

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …