Güncel Haberler

Panathinaikos, McCollum’a Yöneldi

Yeni sezon öncesi guard rotasyonuna bir hamle daha yapmak isteyen Panathinaikos, tanıdık bir skorere yöneldi.

Yunan ekibinin aslında önceliğindeki isim Laprovittola’ydı. Ancak Real Madrid’in NBA’e gitmesi yüksek ihtimal görünen Campazzo’nun ardından onu bırakmayacak olması nedeniyle Yeşiller B planına yöneldiler. Sports Rabbi’nin haberine göre de gündemlerindeki isim ise Unics Kazan‘daki kontratı bittikten sonra serbest kalan Errick McCollum.

Birleşik Amerikalı skorer guard hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım. Fredette’nin takımdan ayrılmasıyla takımda bir skorer eksikliği gündeme gelmiş durumda. Foster hamlesi ile bir nebze 2 numarayı güçlendirdiler ama tecrübe açısından McCollum’ın varlığı da çok kritik olur. Ayrıca koç Vovoras gerektiğinde 1 numarada da kullanabilir onu.

1.88 metre boyunda olan 32 yaşındaki combo guard 7DAYS EuroCup’da 16 maçta ortalama 28.2 dakika süre alırken 17.1 sayı, %36.0 3sayı, 3.1 ribaund, 3.9 asist, 1.1 top çalma ve VTB Ligi’nde ise 18 maçta ortalama 27.8 dakika süre alırken 19.9 sayı, %34.0 3sayı, 2.9 ribaund, 3.6 asist, 1.2 top çalma istatistikleri ile mücadele etmişti.

https://youtu.be/ixsoQSUUNX0

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …