Güncel Haberler

RESMİ: Fenerbahçe, Sloukas ile Devam Eden 5 Yıllık Yolculuğun Bittiğini Açıkladı!

Yeni sezon öncesi koç Kokoskov’un göreve gelmesiyle yapılan sürecine devam eden Fenerbahçe Beko‘da beklenen ayrılıklardan biri daha resmi olarak açıklandı.

5 yıldır Fenerbahçe Beko formasını giyen ve koç Obradovic döneminde başta Turkish Airlines Euroleague şampiyonluğu olmak üzere bir çok başarının mimarlarından olan Kostas Sloukas ile yolların ayrıldığı açıklandı.

Yunan guardın eski takımı Olympiakos ile 3 yıllık kontrat imzalaması bekleniyor.

Sarı laciverli kulüpten yapılan resmi açıklama şu şekildeydi:

Fenerbahçe Ailesi’ne 2015-16 sezonunda katılan ve takımımızda sergilediği performansla kendisini Avrupa’nın en değerli oyun kurucularından biri olarak kabul ettiren Kostas Sloukas ile yollarımız ayrılmıştır.

2018-19 sezonunda EuroLeague’de en iyi beşe seçilerek hepimizi gururlandıran Sloukas, başta EuroLeague şampiyonluğu olmak üzere, takımımızın elde ettiği sayısız başarıda en önemli parçalardan biri olmuş ve Çubuklu formayı giydiği süre boyunca her zaman özveriyle mücadele etmiştir.

Kostas Sloukas, Fenerbahçe basketbolunun en özel dönemlerinden birine imza atan kadromuzun kıymetli parçalarından biri olarak her daim hatırlanmaya devam edecektir.

Değerli sporcumuz Kostas Sloukas’a, Kulübümüze yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eder, kariyerinin yeni sayfası için kendisine başarılar dileriz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …