Güncel Haberler

FLAŞ: Darüşşafaka’dan Andrews Hamlesi!

FIBA Şampiyonlar Ligi‘ndeki temsilcilerimizden biri olan Darüşşafaka Tekfen, skorer pozisyonu için tanıdık bir isimle prensipte anlaştı.

Sports TV’nin haberine göre Daçka, bu sezon Büyükçekmece forması ile izlediğimiz ve son olarak İsrail Winner Lig’de pandemi sonrasındaki dönüş maçlarında Maccabi Haifa forması giyen Andrew Andrews ile anlaştı. Yakın zamanda resmi açıklama gelebilir.

1.88 metre boyunda olan 27 yaşındaki Andrews, Büyükçekmece ile ING Basketbol Süper Ligi’nde 17 maçta ortalama 35.2 dakika süre alırken 20.8 sayı, %38.8 3sayı, 3.8 ribaund, 4.5 asist, 1.5 top çalma ve Maccabi Haifa ile Winner Ligi’nde ise 9 maçta ortalama 26.6 dakika süre alırken 13.7 sayı, %31.6 3sayı, 2.4 ribaund, 2.7 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Birleşik Amerikalı skorer hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım. Hem Balıkesir hem Büyükçekmece günlerinden ülkemizi tanıyor olması ve adaptasyon sorunu çekmeyecek olması önemli bir artı. Ayrıca Büyükçekmece’deki başarılı performansın ardından bunu Maccabi Haifa’da da sürdürerek, tecrübe kazanarak gelmesi çok önemli. Daçka’nın yeni kadrosuna skorer oyunu ile değer katabilecek bir parça, doğru bir hamle daha geldi koç Ernak ve ekibinden.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …

Bir Yorum

  1. Çok kontrolsüz bir basketbolcu topla oynamayı çok seviyor. Zaman zaman oyunda kopukluk yaşıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir