Güncel Haberler

RESMİ: Panathinaikos, Sant-Roos’u Duyurdu

Koç Vovoras yönetiminde yeniden yapılanan Panathinaikos, forvet rotasyonuna önemli bir takviye yaptığını açıkladı.

CSKA Moskova‘nın opsiyonu kullanmayıp yollarını ayırdığı ve sizlere daha önce prensipte anlaştıklarını belirttiğim Kübalı forvet Howard Sant-Roos ile 1+1 yıllık kontrat imzaladıklarını duyurdular.

Tecrübeli oyuncunun yıllık 400 bin dolar kazanacağı gelen haberler arasında.

Daha önce ülkemizde Daçka forması da giymiş olan Kübalı forvet hakkındaki yorumlarımı sizlerle BURADA paylaşmıştım.

2.00 metre boyunda olan 29 yaşındaki Kübalı kanat oyuncusu sezona başladığı AEK forması ile Şampiyonlar Ligi’nde 10 maçta ortalama 33.4 dakika süre alırken 12.9 sayı, %43.2 3sayı, 6.7 ribaund, 4.1 asist, 2.2 top çalma istatistikleri ile çok iyi katkı vermiş, CSKA forması ile ise Euroleague’de 10 maçta ortalama 18.5 dakika sahada kalırken 5.5 sayı, 2.5 ribaund, 1.7 asist, 1.2 top çalma ile mücadele etmişti.

https://www.youtube.com/watch?v=ebykGM5mLSg

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …