Güncel Haberler

Khimki İspanyol Guard ile İlgileniyor

Guard rotasyonuna takviye yapmak isteyen Khimki’nin gündeminde İspanyol oyuncu var.

Koç Ponsornau’nun da geçtiğimiz günlerde açıkladığı üzere Valencia yakında Quino Colom ile yolları ayıracak, oyuncuya ve menajerine kendilerine yeni bir takım bulmaları gerektiği iletildi.

Sizlere daha önce ilettiğim üzere İspanyol oyun kurucu ile Zenit de ilgileniyor.

Bir önceki sezon ülkemizde Bahçeşehir Koleji forması giyen Colom hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

Khimki’nin elinde Bertans, Jovic ve Shved var guard rotasonunda önemli süre alacak isimler olarak. Koç Kurtinaitis VTB ve Euroleague’deki uzun maratonu düşünerek bir oyun kurucu takviyesi daha istiyor ve Colom da Valencia’daki görevine benzer bir şekilde bu rotasyonda yer alıp görev adamı olarak Euroleague sahnesinde kalmaya devam edebilir. Zaten Unics Kazan ile Rusya’da başarılı bir performans sergilemişti daha önce.

1.88 metre boyunda olan 31 yaşındaki tecrübeli oyun kurucu bu sezon Liga Endesa’da 28 maçta ortalama 15.0 dakika süre alırken 6.4 sayı, 1.3 ribaund, 2.9 asist ve Euroleague sahnesinde ise 26 maçta ortalama 17.8 dakika sahada kalırken 7.3 sayı, 1.5 ribaund, 4.2 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

https://youtu.be/N0pbf2oO3cw

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …