Güncel Haberler

CSKA Moskova, Bryant ile İlgileniyor

Yeni sezon kadrosunu kanat rotasyonuna bir takviye daha yaparak tamamlamak isteyen CSKA Moskova‘nın ilgilendiği isim netleşti.

Maccabi Tel Aviv ile önümüzdeki sezon için de kontratı bulunan Elijah Bryant ile ilgileniyorlar Sportando’nun haberine göre.

24 yaşında olan 1.96 metre boyundaki kanat oyuncusu Maccabi forması ile Euroleague sahnesinde sezon askıya alınana kadar 27 maçta forma giymiş, 8.4 sayı, %41.7 3sayı, 2.9 ribaund, 2.0 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Güçlü fiziği, atletizmi, hücumdaki çok yönlü oyunu ve savunmada birden fazla pozisyonu savunabilmesiyle bu sezon Maccabi’nin değerli parçalarından biriydi. Hem ceza atışları ile etkili olan hem de dribbling üstü 3 sayı tehditi bulunan bir oyuncu. Ayrıca göründüğünden çok daha atletik ve potaya gittiği pozisyonlarda onu durdumak kolay değil. Adımlarını ve yumuşak bileklerini yaptığı penetrelerde de kullanan Bryant, işin ribaundlar ve savunma kısmında da gayet çalışkan bir isim.

Sant-Roos’u takımda tutması beklenen CSKA’nın Hilliard ve Clyburn gibi isimlerle birlikte bu hamleyi de gerçekleştirirse sert, çok yönlü, kaliteli bir kanat rotasyonu olacağını düşünüyorum. Bryant hem 2 hem de 3 numarada görev alabilecek, CSKA’ye ciddi anlamda derinlik katabilecek bir isim olduğunu düşünüyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=p3Jc_FVgNU4

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …